Az Ön böngészőjében le van tiltva a JavaScript futtatása! A JavaScript engedélyezése nélkül az EUROOF rendszert nem tudja használni!

 
 
 
 
Rólunk

Az EUROOF-ot üzemeltető vállalkozás, a Hámos Tetőépítő Kft.

www.hamos.hu

Telephely17 éve tevékenykedik az építőiparban, és specializálódott tetőfedési munkák kivitelezésére. Nincs olyan Magyarországon forgalmazott minőségi tetőfedő anyag, amivel ne találkoztak volna a cég szakemberei az elmúlt évtized során. Ácsszerkezetek készítése, bádogozás, nyílászárók tetőszerkezetbe építése, tetőfedő anyagok márkakivitelezése, szerelt homlokzatok építése volt eddig a cég fő profilja.

A kivitelezési munkákhoz szükséges építési anyagok biztosítása is a szolgáltatásai közé tartozik, hiszen az egyes anyagoknak nem csak márkakivitelezője a cég, hanem márkaképviselője is egyben. A saját kivitelezési munkák volumene tette lehetővé, hogy a gyártókkal olyan kereskedelmi-partneri keretmegállapodást sikerült kötni, mely biztosítja a kedvező árakat a vevőink számára.
Eddig azonban a gyártók által biztosított kedvezményeket csak azon megrendelőinknek adtuk át, akik kivitelezési feladattal is megbízták a Hámos Kft.-t.

2006-ban felismertük, hogy milyen irányba bővíthetjük a tevékenységünket, és terjeszthetjük ki értékesítési stratégiánkat a nagyközönség felé. Ezért fogtunk hozzá egy merőben újfajta eladási felület kidolgozásához, az on-line piaci szegmens megcélzásához. Létrehoztuk az EUROOF márkanevet és a hozzá tartozó on-line áruházat, egy specializálódott, tematikus webshopot, mely összefogja a tetőfedéshez, bádogozáshoz, homlokzatszereléshez szükséges anyagok teljes spektrumát, mindezt a 21. század kényelmével és megbízhatóságával párosítva.

A termékpaletta folyamatosan bővül, de alapelvünk, hogy csak olyan anyagokat kívánunk forgalmazni, melyeket az évek folyamán megismertünk, és dolgoztunk is velük, mert csak így tudunk szaktanácsot adni.

Az EUROOF rendszerben található márkák mindegyikének márkakereskedői jogosultságával rendelkezünk, és a jövőben is csak olyan termékekkel kívánunk foglalkozni, melyeket közvetlenül a gyártóktól tudunk beszerezni nagykereskedelmi áron.

  Kereső:
 
 
  Ezt a márkát mutasd:
 
A hónap vétele

Ereszcsatorna, bádogos elemek

Tetőfedő anyagok

Festékek, lakkok, ragasztók

Tetőfóliák

Kötőelemek

Homlokzati rendszerek

Árnyékolók és redőnyök

Szerszámok - ács, bádogos, tetőfedő

Vízszigetelő anyagok

Tetőablak, nyílászáró

Hőszigetelő anyagok

Padlásfeljáró lépcsők

Kiegészítő termékek

Tetőbiztonsági Rendszerek

Fénycsatorna rendszerek, bevilágítók

Kémények és kiegészítői

Szolár rendszerek

Szárazépítészet

Kivitelezést segítő munkaeszközök

Árvízvédelem

Zöldtető rendszerek

Hangszigetelők

Vakolatok

Madár elleni védelem

Fotovoltaikus rendszerek

Munka- és leesésvédelem

Építési rendszerek

 
  E-mail:  
  Jelszó: