Az Ön böngészőjében le van tiltva a JavaScript futtatása! A JavaScript engedélyezése nélkül az EUROOF rendszert nem tudja használni!

 
 
A vásárlás menete
Videó útmutató
Fizetés, átvétel
GY. I. K.

Fizetési lehetőségek

  1. Átutalással egyenlítheti ki a rendelési végösszeget, a megrendelt termékeket pedig átveheti bemutatótermünkben, avagy kérhet szállítási ajánlatot egy Ön által megadott címre.
  2. Készpénzes fizetés esetén az áru átvételekor rendezheti a végösszeget.

FIGYELEM!
100.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a rendelési végösszeg 20%-át előlegként kérjük befizetni, mert a rendelés feldolgozását csak így tudjuk megkezdeni!

100.000 Ft feletti rendelés esetén, a vételár 20%-a előlegként befizetendő, a fennmaradó 80% átvételkor térítendő. Az előleg befizetése történhet személyesen, készpénzben, bemutatótermünkben, vagy átutalással.

Átvételi, kiszállítási lehetőségek

KISZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:

1. Átvétel a telephelyen minden munkanapon 8:00-16:00 között.

2. Kiszállítási szolgáltatás igénybevétele esetén, a kiszállítási díjat a DHL mindenkori díjszabása szerint állapítjuk meg. Kiscsomag szolgáltatás igénybevétele esetén a kiszállítási díjat a Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint állapítjuk meg.

(Megrendelő kérésére a DHL-lel szállíttatjuk ki a kis csomagokat, amennyiben ezen igényét jelzi számunkra.)

FIGYELEM - KOCKÁZATMENTESEN RENDELHET!

Mivel egy rendelés tartalmát nem látjuk előre, és rendszerünkben több mint 100.000 (!) termék közül rendelhet tetszőleges mennyiségben, ezért a szállítási díjra vonatkozó kalkulációnkat csak a rendelés leadása után tudjuk kiküldeni.
Önnek viszont nem kell amiatt aggódni, hogy esetleg túl magas lenne a szállítási költség, hiszen KOCKÁZATMENTESEN dönthet még a szállítási díj megismerése után is az alábbiak szerint:
A) kéri a termék(eke)et és a házhozszállítási szolgáltatást is
B) kéri a termék(eke)t, de nem kéri a házhozszállítási szolgáltatást (mert pl. át tudja venni telephelyünkön, vagy elküld érte valakit)
C) NEM kéri sem a terméket, sem a  házhozszállítási szolgáltatást (azaz lemondja a rendelést)

Ezen opciók közül egyet kell választania, az ügyfélfiókjában a rendelését megnyitva. Ebben segítségére lesz a szállítási ajánlatunkat tartalmazó külön küldött email is. A szállítási aján latok kiküldése munkanap 24h órán belül megtörténik, munkaszüneti nap/ünnepnapon/pihenőnapon leadott rendelés esetén az azt követő első munkanapon küldjük ki szállítási díjra vonatkozó ajánlatunkat.

DÍJSZÁMíTÁS TÉNYEZŐI:

Nagy tömegű vagy térfogatú áru szállítási díjának számítása az alábbi paraméterek figyelembevételével történik:

  1. térfogat ( lehet, hogy pl. a Nikecell könnyű fajlagosan, de mivel nagy a kiterjedése, nem lehet elszállítani egy mini van-nel egy bálányit.)
  2. tömeg ( a szállító járműveknek a hasznos tömege korlátozott, ezért hol kisebb, hol nagyobb tehergépkocsit kell biztosítani egy-egy megrendeléshez, a nagyobb járműtömeg többet fogyaszt, lassabban lehet vele haladni)
  3. távolság  ( néha Budapest egyik végéből nehezebb átjutni és időigényesebb, mint megtenni a Győr-Bp. távot autópályán, illetve vannak települések, melyek csak alsóbbrendű utakon közelíthetők meg)
  4. törékenység ( vannak anyagok, melyek különösen érzékenyek, sérülékenyek, ezek nagyobb odafigyelést, precízebb rögzítést és biztonságosabb csomagolást igényelnek)
  5. daruzás ( több raklap cserepet a járművezető gépi erő nélkül elég nehézkesen tud lerakodni, ezért olyan speciális jármű kell, mely daruval van felszerelve)
  6. behajtási engedély ( budapesti belső kerületekben a teherautóknak külön engedély szükséges a legális behajtáshoz, ennek pedig megkéri az árát az okmányt kiadó hivatal)

Ezen tényezők paraméterezésével kalkuláljuk díjainkat.

 
  Kereső:
 
 
  Ezt a márkát mutasd:
 
A hónap vétele

Ereszcsatorna, bádogos elemek

Tetőfedő anyagok

Festékek, lakkok, ragasztók

Árnyékolók és redőnyök

Tetőfóliák

Kötőelemek

Homlokzati rendszerek

Szerszámok - ács, bádogos, tetőfedő

Vízszigetelő anyagok

Tetőablak, nyílászáró

Hőszigetelő anyagok

Padlásfeljáró lépcsők

Kiegészítő termékek

Tetőbiztonsági Rendszerek

Fénycsatorna rendszerek, bevilágítók

Kémények és kiegészítői

Szolár rendszerek

Szárazépítészet

Kivitelezést segítő munkaeszközök

Árvízvédelem

Zöldtető rendszerek

Hangszigetelők

Vakolatok

Fotovoltaikus rendszerek

Madár elleni védelem

Munka- és leesésvédelem

Építési rendszerek

 
  E-mail:  
  Jelszó: