Az Ön böngészőjében le van tiltva a JavaScript futtatása! A JavaScript engedélyezése nélkül az EUROOF rendszert nem tudja használni!

A vásárlás menete
Videó útmutató
Fizetés, átvétel, szállítás
GY. I. K.

Gyakran Ismételt Kérdések- Mit kell tennem, ha elfelejtettem a jelszavamat?
- A főoldalon található sárga BEJELENTKEZÉS panelen kattintson az Elfelejtettem a jelszavam...szövegre! Adja meg az előjövő ablakban azt az e-mail címet, amivel regisztrált, majd nyomjon entert, vagy kattintson az OK gombra! Ekkor elküldjük önnek az admin[kukac]euroof[pont]hu címről az új jelszavát, amivel be tud jelentkezni. Ezt a jelszót a belépés után meg tudja változtatnia a Profilközpontban.


- Nem emlékszem, melyik e-mail címemmel regisztráltam, mit tegyek?
-
Írjon egy e-mailt az admin[kukac]euroof[pont]hu címre, "elfelejtett e-mail cím" tárgymegjelöléssel. Kérjük, adja meg nevét is, hogy be tudjuk önt azonosítani!


- Más jelszót szeretnék használni, hogy tudom megváltoztatni?
-
Jelentkezzen be a régi jelszavával, majd kattintson a főoldalon a Profilközpont ikonra! A Jelszó módosítás fülre kattintva adhatja meg új jelszavát. Kattintson a Módosítások rögzítése! gombra!


- Más e-mail címet szeretnék használni, hogy tudom megváltoztatni?
-
Jelentkezzen be a régi e-mail címével, majd kattintson a főoldalon a Profilközpont ikonra! Az Egyéb adatok módosítása fülre kattintva adhatja meg új e-mail címét. Kattintson a Módosítások rögzítése! gombra!


- Megváltozott az e-mail címem, hogyan cserélhetem le a régit?
- Jelentkezzen be a régi e-mail címével, majd kattintson a főoldalon a Profilközpont ikonra! Az Egyéb adatok módosítása fülre kattintva adhatja meg új e-mail címét. Kattintson a Módosítások rögzítése! gombra!

- Nem kaptam meg a megrendelés visszaigazolást, mi lehet ennek az oka?
- Például az, hogy betelt az ön e-mail postafiókja, ezért nem tud további e-maileket fogadni. Hogy fogadni tudjon újabb e-maileket, ahhoz törölnie kell néhány régi mailt.
- Az is lehet, hogy a spamkosárba/levélszemét közé került az önnek kiküldütt e-mailünk. Némely levelezőprogram biztonsági beállításai túl szigorúak, és azokat az e-maileket, melyek pdf mellékletet tartalmaznak automatikusan spam-nek minősítik, és ezért a levélszemét mappába helyezik azt. Ha van ilyen mappa a levelezőprogramjában, akkor ellenőrizze, nincs-e ott az euroof-tól jött e-mail.


- Hogyan tudom később megváltoztatni a regisztrációkor megadott adataimat?
- Önnek bármikor lehetősége van adait módosítani, aktualizálni. Ehhez nem kell mást tennie, mit belépni a Profilközpontba, ahol átírhatja, kiegészítheti a rendszerben biztonságosan tárolt adatait.

 

- Mit tegyek, ha nem tudom megnyitni a mellékletben kapott vásárlási visszaigazoló dokumentumot (pdf)?
- A .pdf kiterjesztésű dokumentumokat Adobe Acrobat 8.0 vagy annál frissebb verziójú Acrobattal lehet megnyitni. A program ingyenesen letölthető a www.adobe.com oldalról!

 
  Kereső:
 
 
  Ezt a márkát mutasd:
 
A hónap vétele

Ereszcsatorna, bádogos elemek

Tetőfedő anyagok

Tetőfóliák

Festékek, lakkok, ragasztók

Kötőelemek

Vízszigetelő anyagok

Árnyékolók és redőnyök

Tetőablak, nyílászáró

Padlásfeljáró lépcsők

Homlokzati rendszerek

Szerszámok - ács, bádogos, tetőfedő

Fénycsatorna rendszerek, bevilágítók

Hőszigetelő anyagok

Tetőbiztonsági Rendszerek

Kiegészítő termékek

Szolár rendszerek

Szárazépítészet

Kémények és kiegészítői

Madár elleni védelem

Zöldtető rendszerek

Árvízvédelem

Vakolatok

Munkavédelem

Hangszigetelők

Kivitelezést segítő munkaeszközök

Fotovoltaikus rendszerek

Építési rendszerek

 
  E-mail:  
  Jelszó: