Az Ön böngészőjében le van tiltva a JavaScript futtatása! A JavaScript engedélyezése nélkül az EUROOF rendszert nem tudja használni!

A vásárlás menete
Videó útmutató
Fizetés, átvétel
GY. I. K.

Fizetési lehetőségek

  1. Átutalással egyenlítheti ki a rendelési végösszeget, a megrendelt termékeket pedig átveheti bemutatótermünkben, avagy kérhet szállítási ajánlatot egy Ön által megadott címre.
  2. Készpénzes fizetés esetén az áru átvételekor rendezheti a végösszeget.

FIGYELEM!
100.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a rendelési végösszeg 20%-át előlegként kérjük befizetni, mert a rendelés feldolgozását csak így tudjuk megkezdeni!

100.000 Ft feletti rendelés esetén, a vételár 20%-a előlegként befizetendő, a fennmaradó 80% átvételkor térítendő. Az előleg befizetése történhet személyesen, készpénzben, bemutatótermünkben, vagy átutalással.

Átvételi, kiszállítási lehetőségek

KISZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:

1. Átvétel a telephelyen minden munkanapon 8:00-16:00 között.

2. Kiszállítási szolgáltatás igénybevétele esetén, a kiszállítási díjat a DHL mindenkori díjszabása szerint állapítjuk meg. Kiscsomag szolgáltatás igénybevétele esetén a kiszállítási díjat a Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint állapítjuk meg.

(Megrendelő kérésére a DHL-lel szállíttatjuk ki a kis csomagokat, amennyiben ezen igényét jelzi számunkra.)

FIGYELEM - KOCKÁZATMENTESEN RENDELHET!

Mivel egy rendelés tartalmát nem látjuk előre, és rendszerünkben több mint 100.000 (!) termék közül rendelhet tetszőleges mennyiségben, ezért a szállítási díjra vonatkozó kalkulációnkat csak a rendelés leadása után tudjuk kiküldeni.
Önnek viszont nem kell amiatt aggódni, hogy esetleg túl magas lenne a szállítási költség, hiszen KOCKÁZATMENTESEN dönthet még a szállítási díj megismerése után is az alábbiak szerint:
A) kéri a termék(eke)et és a házhozszállítási szolgáltatást is
B) kéri a termék(eke)t, de nem kéri a házhozszállítási szolgáltatást (mert pl. át tudja venni telephelyünkön, vagy elküld érte valakit)
C) NEM kéri sem a terméket, sem a  házhozszállítási szolgáltatást (azaz lemondja a rendelést)

Ezen opciók közül egyet kell választania, az ügyfélfiókjában a rendelését megnyitva. Ebben segítségére lesz a szállítási ajánlatunkat tartalmazó külön küldött email is. A szállítási aján latok kiküldése munkanap 24h órán belül megtörténik, munkaszüneti nap/ünnepnapon/pihenőnapon leadott rendelés esetén az azt követő első munkanapon küldjük ki szállítási díjra vonatkozó ajánlatunkat.

DÍJSZÁMíTÁS TÉNYEZŐI:

Nagy tömegű vagy térfogatú áru szállítási díjának számítása az alábbi paraméterek figyelembevételével történik:

  1. térfogat ( lehet, hogy pl. a Nikecell könnyű fajlagosan, de mivel nagy a kiterjedése, nem lehet elszállítani egy mini van-nel egy bálányit.)
  2. tömeg ( a szállító járműveknek a hasznos tömege korlátozott, ezért hol kisebb, hol nagyobb tehergépkocsit kell biztosítani egy-egy megrendeléshez, a nagyobb járműtömeg többet fogyaszt, lassabban lehet vele haladni)
  3. távolság  ( néha Budapest egyik végéből nehezebb átjutni és időigényesebb, mint megtenni a Győr-Bp. távot autópályán, illetve vannak települések, melyek csak alsóbbrendű utakon közelíthetők meg)
  4. törékenység ( vannak anyagok, melyek különösen érzékenyek, sérülékenyek, ezek nagyobb odafigyelést, precízebb rögzítést és biztonságosabb csomagolást igényelnek)
  5. daruzás ( több raklap cserepet a járművezető gépi erő nélkül elég nehézkesen tud lerakodni, ezért olyan speciális jármű kell, mely daruval van felszerelve)
  6. behajtási engedély ( budapesti belső kerületekben a teherautóknak külön engedély szükséges a legális behajtáshoz, ennek pedig megkéri az árát az okmányt kiadó hivatal)

Ezen tényezők paraméterezésével kalkuláljuk díjainkat.

 
  Kereső:
 
 
  Ezt a márkát mutasd:
 
A hónap vétele

Árnyékolók és redőnyök

Ereszcsatorna, bádogos elemek

Tetőfedő anyagok

Tetőfóliák

Padlásfeljáró lépcsők

Vízszigetelő anyagok

Festékek, lakkok, ragasztók

Fénycsatorna rendszerek, bevilágítók

Tetőablak, nyílászáró

Homlokzati rendszerek

Kötőelemek

Szerszámok - ács, bádogos, tetőfedő

Hőszigetelő anyagok

Kiegészítő termékek

Tetőbiztonsági Rendszerek

Kémények és kiegészítői

Szárazépítészet

Szolár rendszerek

Zöldtető rendszerek

Madár elleni védelem

Hangszigetelők

Beltéri ajtók

Vakolatok

Munkavédelem

Árvízvédelem

 

  E-mail:  
  Jelszó: