Az Ön böngészőjében le van tiltva a JavaScript futtatása! A JavaScript engedélyezése nélkül az EUROOF rendszert nem tudja használni!

Az Ön kosara: Üres!
Bejelentkezve :
Vendég
Keresett termék: 
 

VELUX Fénycsatorna rendszerek, bevilágítók

VELUX Felülvilágító kupolák

 VELUX Szellőztethető hőszigetelt felülvilágító kupola készlet, elektromosan nyitható, CVP 0573U+ISD jelű

 Mennyiség:
x 1 db = db 
    Méret: 
Szín:
A kép illusztráció, a termék a valóságban eltérő lehet.

A VELUX CVP távirányított felülvilágító kupola szükség szerint lehetővé teszi a szellőztetést. Tökéletes megoldás irodákban, klinikákon, műhelyekben és más olyan környezetben, ahol mind napfényre, mind friss levegőre szükség van.

A csomagolás az egyfunkciós távirányítót (funkciók: nyit-megállít-zár) tartalmazza.

Ha a felülvilágítóra külső vagy belső árnyékolót is szerel vagy csupán a teljeskörű programozhatóság előnyét szeretné élvezni, javasoljuk a VELUX INTEGRA® KLR 200 érintőképernyős vezérlő megvásárlását. 

Az előszerelt esőérzékelő automatikusan zárja a kupolát, amikor elered az eső.

Tetőhajlásszög

0°-tól 15°-os hajlásszögig építhető be.

Jellemzők

Minimális hőveszteség

A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupola hatékony energiafelhasználású megoldás. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és egész évben kellemes beltéri klímát biztosít.

Esőzaj tompítás

A formatervezésnek köszönhetően a VELUX hőszigetelt felülvilágító kupola nagymértékben csökkenti a zajt. Az eső vagy jégeső kopogása nem teszi tönkre az éjszakai alvás perceit vagy nyomja el a zenehallgatás élményét.

Fényszabályozás

A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolával a felülről érkező fény mennyisége könnyedén igényre szabható. Az ablakra szerelhető harmonikaroló távirányítóval egy gombnyomásra leengedhető.

Évekre terveztük

Közel 70 éve a VELUX tetőtéri ablakok világszerte felhasználók százezreinek bizalmát élvezik az általuk nyújtott beltéri komfortnak, minőségnek, kényelemnek és modern formavilágnak köszönhetően. Ha Ön is VELUX terméket választ, biztos lehet abban, hogy az ablaktechnológia legjobbját kapja.

Hová ajánljuk?

Nyissa meg a lapostetőt az ég felé

A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolái valamennyi helyiségben megfelelő megoldást nyújtanak - a praktikumot az esztétikummal ötvözik, bárhová is építik be őket. Kiváló hőszigetelés, távirányítóval vezérelhető funkciók, beépített esőérzékelő gondoskodnak a felhasználó kényelméről. A VELUX felülvilágító kupolák megnyitják a lakóteret a természetes fény és a friss levegő felé.

A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolákkal a lakásban új dimenziók nyílnak meg.

Mit tehet a szobával egy felülvilágító ablak...

A lapostetővel rendelkező otthonokban a legtöbb tér - konyha, nappali vagy hálószoba - csak nagyon kevés természetes fényhez jut. A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolákkal ezek a helyiségek gyökeresen átalakíthatók és az életminőség szempontjából feljavíthatók. Behozzák az áhított fényt és friss levegőt a helyiségbe, miközben minden gyakorlati kívánalomnak és dizájn elvárásnak is megfelelnek. A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolák ugyanolyan energiahatékonyak mint a VELUX tetőtéri ablakok és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Bármilyen fagyossá válik a levegő odakint, bent kényelmes melegben lehetünk.

A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolát lakóterekbe terveztük.

Elemei

 • CVP/CFP ablakszárny és keret
 • ISD kupola
 • A beépítéshez mindkét elem megvásárlása szükséges, amelyek egy csomagban rendelhetők meg.

Rendelési kód:

Pl: CVP 100100 S01A
CVP: nyitható ablakszárny
100100: 100x100 cm
S---: több terméket tartalmazó csomag
-01-: EU-verzió
---A: akril, víztiszta kupola
---B: akril, opál kupola
---C: polikarbonát, víztiszta kup
---D: polikarbonát, opál kupola

Anyaga

A felülvilágító ablak szárnya és kerete fehér színű extrudált kemény PVC profilokból készül hőszigetelő, belül ragasztott biztonsági üveggel. A kupola kiváló minőségű akril, mely védi az ablakot az esőtől és a hótól. Víztiszta és opál változatban rendelhető. A termék diszkrét és harmonikus megjelenésű mind a tetőről, mind a beltérből nézve. A kupola magasságát és ívét úgy terveztük meg, hogy a vizet megfelelően elvezesse és a tetőbe illeszkedjen.

Külső borítás

 

A polikarbonát a különböző erőhatásoknak ellenálló és tűzálló.
Az akril hosszútávon karcmentes.

 

Csendes eső

Ha felülvilágító ablak kerül egy lakásba, fontos előre mérlegelni azokat a zajhatásokat, melyek ezen ablakok révén a nappaliba vagy hálószobába is eljutnak. Az természetesen, hogy mekkora zaj minősül zavarónak, mindig az egyéntől függ. Vannak, akik a legapróbb neszekre is felébrednek álmukból, míg másokat a háttérzaj zavar egy beszélgetéskor.

A VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolák kétrétegű hőszigetelő üvegezésüknek, a kupola anyagának és a szerkezeti elemek illesztéseinek köszönhetően kiváló esőzaj tompító képességgel rendelkeznek.

Míg egy hajszárító zaja 80 dB, egy átlag beszélgetésé 60 dB, a felülvilágító kupolán csapódó esőcseppek zaja 46 dB. Még heves esőzés esetén (40 mm/óra) sem zavaró az eső zaja, ha éppen az ablak alatt ül.

A távirányítás kényelme

A CVP nyitható hőszigetelt felülvilágító kupola a VELUX ablakok és árnyékolók távvezérlésének teljes kelléktárát nyújtja. Az árnyékolók működése előre programozható, a szellőztetés mértéke beállítható és az ablakok is tetszés szerint nyílnak és záródnak akár napszaktól függően. A szuperérzékeny esőérzékelők pedig automatikusan zárják az ablakokat már az első esőcseppek megjelenésekor.

Energiamérleg

Gyakran a felülvilágító ablak vagy kupola energiateljesítményét az U-értékkel fejezik ki. Az U-érték az ablak egy négyzetméterére vetített hőveszteségét adja meg. Ahhoz, hogy az ablak vagy kupola energiateljesítményét pontosabban határozzuk meg, ki kell számolni annak energiamérlegét. Az energiamérleg a szoláris hőnyereség és a hőveszteség különbözete a fűtési időszakban. Végeredménye függ az épület jellegétől, földrajzi elhelyezkedésétől és a beépített ablakok és kupolák tájolásától is. Fontos megemlíteni, hogy ennél a terméknél a külső árnyékolás nem megoldható, így a nyáron nem kívánatos szoláris hőnyereség kiegészítővel nem szabályozható.

Az üvegezés jellemzői -  (--73U) univerzális üveg

Kétrétegű hőszigetelő üveg: belül 2x3 mm ragasztott biztonsági üveg (P2A, 1B1), kívül 4 mm úsztatott üveg.
Az üveg korszerű hőszigetelő üveg minimális hőveszteséggel. Az üvegtörések személyi és vagyoni kockázatainak elkerülése érdekében belül ragasztott üveggel szállítjuk. UV-védelmi szintje kiváló.

 • Akril vagy polikarbonát kupola
  A kupola max. 250kg/m2 egyenletes eloszló nyomásnak képes ellenállni.
 • Ragasztott biztonsági üveg belül
  A belső üveg ragasztott, így a közvetlenül az ablak alatt tartózkodó embereket, gyereket a balesetekből adódó sérülésektől.
 • UV-védelem
  Védi a bútorzatot és a textileket az idő előtti fakulástól.
 • Zajtompítás
  Az ablak üvege és a kupola együttesen csökkenti a zajterhelést és tompítja az eső, jégeső kopogását vagy viharos időjárás zaját.
 • Energiatakarékos
  Az üveg ideális a szigorú hőszigetelési elvárások esetén is.
 • Hőátbocsátás
  Kupola standard: Uablak = 0,72*W/m2K /EN 1873/ A=2,79m2
  Velux standard: Uablak = 1,40*W/m2K /EN 12567-2/ A=1,40m2
  *CVP 120120 0173U/Q + ISD 120120 0000A

Típusválaszték

A CVP típusú nyitható VELUX hőszigetelt felülvilágító kupola az intelligens megoldás - teljesen programozható és távirányítóval vezérelhető. A termékcsomag a motort, az esőérzékelőt és távirányítót is tartalmazza és páratlan komfortot és kényelmet biztosít. Az ablak 20 cm-ig nyitható.

Árnyékolás

Ha a beérkező fény kontrollja szükséges, az FMG típusú elektromos harmonikaroló könnyedén az ablakra szerelhető. Három színben rendelhető: fekete, bézs és fehér.
A hővédelem fokozására 2012. április 1-jétől a napelemes MSG típusú hővédő roló áll rendelkezésre, mely a hőszigetelő üvegezés és a kupola között helyezkedik el.

Méretek

A helyiség funkciója, formája, a ház építészeti koncepciója és a természetes fénnyel, kilátással és szellőztetéssel kapcsolatos egyéni igények egyaránt meghatározó szerepet játszanak abban, hány darab és milyen típusú, ill. méretű ablakra van szükség. A VELUX szakértői mindig azt javasolják, hogy a felülvilágító ablakok összes bevilágító felülete a helyiség alapterületének legalább 10%-a legyen. Minden szobának szüksége van szellőztetésre. Ha ez a nyílászáróktól függetlenül megoldott, akkor a CFP fix felülvilágító kupolát javasoljuk. Ha azonban a szellőztetés kialakítása szükséges, akkor a CVP nyitható hőszigetelt felülvilágító kupola a megfelelő választás, mely az INTEGRA® ablakunknál ismert távirányítási rendszert is tartalmazza.

Ártáblázat:
Megnyitás
Szállítás:
3 munkanap

Víztiszta akril kupolával 150x150, víztiszta polikarbonát kupolával 90x90, 90x120, 100x150, 120x120, 150x150 cm méretekben, valamint MINDEN opál kupolás méretben 12 munkanap!

Kiszerelés:
1 db/csomag
Gyártói szám:
CVP0573U+ISD
Gyártói honlap:
www.velux.hu
A képek illusztációk, a termék a valóságban eltérő lehet!
Garancia 10 év
Beépíthetőségi tetődőlésszög tartomány 0-15 [°]
megvilágítandó terület 2,7-16 m2
U érték 1,2  W/m2*K
A színkártyák tájékoztató jellegűek, elsősorban illusztrációs célt szolgálnak. A fizikai megjelenés ettől eltérhet, illetve egyes legyártott sorozatok között színárnyalatbeli különbségek lehetnek!

Víztiszta, akril kupolával (0000)
Opál, akril kupolával (0100)
Víztiszta, polikarbonát kupolával (0010)
Opál, polikarbonát kupolával (0110)
Gyártói garancia: 10 év
Leave this field empty
Véleményezze ezt a terméket!
Név:
E-mail: (Nem lesz publikus!)
Néhány támpont:
 • Miért ezt a terméket választotta és nem egy másik gyártó hasonló megoldását?
 • Milyen igényei voltak a termék kiválasztásakor? Milyen elvárásoknak kellett megfelelnie a terméknek?
 • Hogyan váltotta be a termék a hozzá fűzött reményeket, mennyire felelt meg speciális igényeknek?
 • Mennyire elégedett a termékkel? Milyen könnyű használni/dolgozni vele?
 • Megérte-e a termék az árát? Milyen az ár/teljestmény, vagy ár/érték mutatója?
Értékelés:
Kiegészítő, kapcsolódó termékek:
VELUX Elektromos harmonikaroló felülvilágító kupolákhoz - FMG jelű

ELEKTROMOS HARMONIKAROLÓ FELÜLVILÁGÍTÓ KUPOLÁKHOZ - FMG Az FMG elek... Tovább >>>
-15%

VELUX Elektromos harmonikaroló felülvilágító kupolákhoz - FMG jelű részletei és vásárlás
VELUX Magasító toktoldó elem SZEGÉLLYEL, felülvilágító kupolához (15 cm), ZCE 0015 jelű

VELUX ZCE Magasító toktoldó elem, toktoldó SZEGÉLLYEL, VELUX felülvilá... Tovább >>>
-15%

VELUX Magasító toktoldó elem SZEGÉLLYEL, felülvilágító kupolához (15 cm), ZCE 0015 jelű részletei és vásárlás
VELUX Elektromos energiaroló felülvilágító kupolákhoz - FMK jelű

Energiaroló - HARMONIKAROLÓ DUPLA PLISZÉ anyagból, FMK jelű, Velux felülvil&aacut... Tovább >>>
-20%

VELUX Elektromos energiaroló felülvilágító kupolákhoz - FMK jelű részletei és vásárlás
VELUX Napelemes külső hővédő roló felülvilágító kupolákhoz - MSG jelű

NAPELEMES külső hővédő roló Velux felülvilágító kupolákhoz (... Tovább >>>
-20%

VELUX Napelemes külső hővédő roló felülvilágító kupolákhoz - MSG jelű részletei és vásárlás
VELUX Rögzítő sín bitumenes szigetelő lemezhez, ZZZ 210 jelű

Rögzítő sín bitumenes szigetelő lemezhez történő csatlakoztatás esetén, ... Tovább >>>
-15%

VELUX Rögzítő sín bitumenes szigetelő lemezhez, ZZZ 210 jelű részletei és vásárlás
VELUX Napelemes dupla harmonikaroló, fényzáró energiaroló felülvilágító kupolákhoz, FSK jelű

Napelemes, dupla Harmonikaroló VELUX hőszigetelt felülvilágító kupolákhoz. ... Tovább >>>
-15%

VELUX Napelemes dupla harmonikaroló, fényzáró energiaroló felülvilágító kupolákhoz, FSK jelű részletei és vásárlás
VELUX Érintőképernyős vezérlő (INTEGRA vezérlő), KLR 200 WW (novemberig kapható)

Modern érintőképernyős távirányító, rengeteg funkcióval, előre be&aa... Tovább >>>
-20%

VELUX Érintőképernyős vezérlő (INTEGRA vezérlő), KLR 200 WW (novemberig kapható) részletei és vásárlás
VELUX Magasító toktoldó elem SZEGÉLY NÉLKÜL, felülvilágító kupolához (15 cm), ZCE 1015 jelű

VELUX ZCE Magasító toktoldó elem, toktoldó SZEGÉLY NÉLKÜLI vált... Tovább >>>
-15%

VELUX Magasító toktoldó elem SZEGÉLY NÉLKÜL, felülvilágító kupolához (15 cm), ZCE 1015 jelű részletei és vásárlás
Hasonló termékek:
VELUX Fix hőszigetelt felülvilágító kupola készlet, CFP 0073U + ISD jelű

VELUX Fix hőszigetelt felülvilágító kupola készlet, CFP 0073U + ISD jelű


Nem nyitható (fix) VELUX CFP kupola ideális olyan esetekben, amikor nagy mennyiségű termé... Tovább >>>
-17%
Bruttó lista ár:  113.640 Ft
Webshop ár:  94.320 Ft /db
A legolcsóbb termékváltozat ára!Ez mit jelent?
Termékváltozatok száma: 36
Értékesítési egység: 1 db
Méretek: 9-féle
Színek: 4-féle

VELUX Fix hőszigetelt felülvilágító kupola készlet, CFP 0073U + ISD jelű részletei és vásárlás
FAKRO Hőszigetelt kupolás felülvilágító ablak, fix, DXC jelű

FAKRO Hőszigetelt kupolás felülvilágító ablak, fix, DXC jelű


HŐSZIGETELT FELÜLVILÁGÍTÓ KUPOLA, FIX (nem nyitható), DXC típus - Lapo... Tovább >>>
-20%
-23%
2 db fölött
Bruttó lista ár:  139.266 Ft
Webshop ár:  111.412 Ft /db
A legolcsóbb termékváltozat ára!Ez mit jelent?
Termékváltozatok száma: 44
Értékesítési egység: 1 db
Méretek: 11-féle
Színek: 4-féle

FAKRO Hőszigetelt kupolás felülvilágító ablak, fix, DXC jelű részletei és vásárlás
FAKRO Kupola nélküli (lapos) felülvilágító ablak, fix, 3-rétegű üvegezéssel, DXF DU6 jelű

FAKRO Kupola nélküli (lapos) felülvilágító ablak, fix, 3-rétegű üvegezéssel, DXF DU6 jelű


A felülvilágító ablakokat elsősorban lapostetős épületek helyiségeibe aj... Tovább >>>
-20%
-23%
2 db fölött
Bruttó lista ár:  258.826 Ft
Webshop ár:  207.061 Ft /db
A legolcsóbb termékváltozat ára!Ez mit jelent?
Termékváltozatok száma: 23
Értékesítési egység: 1 db
Méretek: 12-féle
Színek: 2-féle

FAKRO Kupola nélküli (lapos) felülvilágító ablak, fix, 3-rétegű üvegezéssel, DXF DU6 jelű részletei és vásárlás
FAKRO Kupola nélküli (lapos) felülvilágító ablak, elektromos (Z-Wave), 3-rétegű üvegezéssel, DEF DU6 jelű

FAKRO Kupola nélküli (lapos) felülvilágító ablak, elektromos (Z-Wave), 3-rétegű üvegezéssel, DEF DU6 jelű


A felülvilágító ablakokat elsősorban lapostetős épületek helyiségeibe aj... Tovább >>>
-20%
-23%
2 db fölött
Bruttó lista ár:  351.141 Ft
Webshop ár:  280.913 Ft /db
A legolcsóbb termékváltozat ára!Ez mit jelent?
Termékváltozatok száma: 23
Értékesítési egység: 1 db
Méretek: 12-féle
Színek: 2-féle

FAKRO Kupola nélküli (lapos) felülvilágító ablak, elektromos (Z-Wave), 3-rétegű üvegezéssel, DEF DU6 jelű részletei és vásárlás
FAKRO kiemelő keret, toktoldó D_F felülvilágító ablakokhoz, XRD jelű

FAKRO kiemelő keret, toktoldó D_F felülvilágító ablakokhoz, XRD jelű


Lehetővé teszi a FAKRO kupolás és kupola nélküli felülvilágít&oac... Tovább >>>
-20%
-23%
2 db fölött
Bruttó lista ár:  55.984 Ft
Webshop ár:  44.788 Ft /db
A legolcsóbb termékváltozat ára!Ez mit jelent?
Termékváltozatok száma: 39
Értékesítési egység: 1 db
Méretek: 17-féle
Színek: 3-féle

FAKRO kiemelő keret, toktoldó D_F felülvilágító ablakokhoz, XRD jelű részletei és vásárlás
VELUX Szellőztethető hőszigetelt felülvilágító kupola készlet, hajtókarral nyitható, CVP 0073U+ISD jelű
-17%
Bruttó lista ár:  170.015 Ft
Webshop ár:  141.112 Ft /db
A legolcsóbb termékváltozat ára!Ez mit jelent?
Termékváltozatok száma: 32
Értékesítési egység: 1 db
Méretek: 8-féle
Színek: 4-féle

VELUX Szellőztethető hőszigetelt felülvilágító kupola készlet, hajtókarral nyitható, CVP 0073U+ISD jelű részletei és vásárlás
Code & design by: Trinium - Online Trading System v3.8.5